Turaidas
muzejrezervāts

31. martā – akcija „Satiec savu meistaru!” Turaidā


Latvijā 167 vietās no 31. marta līdz 2. aprīlim notiks Latvijas Nacionālā kultūras centra sadarbībā ar kultūras mantojuma institūcijām un novadu pašvaldībām organizētā akcija “Satiec savu meistaru! 2017”, kur jau devīto gadu tautas lietišķās mākslas meistari, amatnieki, stāstnieki, tautas teicēji, muzikanti un dziedātāji aicinās uz bezmaksas individuālām nodarbībām, atvērtām darbnīcām, paraugdemonstrējumiem, lekcijām, koncertiem, dančiem un kopīgu muzicēšanu.

Turaidas muzejrezervāts sadarbībā ar Turaidas kalēju Andri Ščeglovu akcijas ietvaros 31.martā no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 aicina iepazīt seno Turaidas smēdi un kalēja arodu. Šajā dienā Turaidas smēdē interesentus gaidīs kalējs Andris Ščeglovs, lai sarunās par kalēja darbu dalītos savās prasmēs un zināšanās.

Grupas vai klases lūdzam pieteikties dalībai akcijā Turaidā pa tālr. 26572142 vai e-pastu: anda.skuja@turaida-muzejs.lv līdz 30. martam.. Īpaši aicinām skolēnu klases izmantot iespēju, lai iepazītu vīrišķīgo un neparasto amatu!

    Aktuāli, Jaunumi, Pasākumi  

Turaidas muzejrezervāts