Turaidas
muzejrezervāts

Orientēšanās spēle "Tūkstošgades stāsts"

Turaidas muzejrezervāta izglītojošo programmu piedāvājums ziemas sezonā – pieaugušajiem un bērniem!


Turaidas muzejrezervāts aicina apmeklētājus atpūsties un izbaudīt ziemas priekus, piedaloties izglītojošās programmās „Ciemos pie Turaidas fogta” un orientēšanās spēlē „Tūkstošsgadu stāsts”.

Viduslaiku īpašo gaisotni aicinām izbaudīt, ciemojoties pie Turaidas pārvaldnieka – fogta, kur programmas laikā apmeklētāji pārtaps par drosmīgiem bruņiniekiem, augstdzimušām dāmām vai pazemīgiem zemniekiem, apgūs sasveicināšanās manieres un viduslaiku rakstību.

Programma jaunlaulātajiem "Kāzās ciemos pie Turaidas fogta"
Programma jaunlaulātajiem "Kāzās ciemos pie Turaidas fogta"

Ziemas saltajās dienās pie Turaidas pārvaldnieka - fogta ir īpaši gaidīti arī jaunlaulātie, kas svinīgas ceremonijas laikā tiek iecelti bruņinieku kārtā un kāzu viesi pasniedz īpašu apsveikumu.

Bet izbaudīt neizmirstamus mirkļus savā dzimšanas dienā un piedzīvot tikšanos ar Turaidas pārvaldnieku – fogtu, tiek aicināti lieli un mazi jubilāri, kam ir iespēja kļūt par fogta ieceltu bruņinieku vai augstdzimušu dāmu.

Aktīvas un sportiska izklaides cienītājiem, piedāvājam patīkami pavadīt laiku orientēšanās spēlē „Tūkstošsgadu stāsts”. Darbojoties brīvā un atraktīvā vidē, spēles veidā aicinām iepazīt Turaidas pils apkārtni un gadsimtu senos notikumus.

Plašāka informācija par izglītojošajām programmām Turaidas muzejrezervāta mājas lapā www.turaida-muzejs.lv, zvanot pa tālruņiem – 67972376; 67971402 vai rakstot uz e-pastu: izglitojosaisdarbs.tmr@apollo.lv.

Baiba Biteniece TMR Izglītojošā darba un komunikācijas daļas galvenā speciāliste

    Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts