Turaidas
muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervāta pārstāvji starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2009"

Turaidas muzejrezervāts piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2013


Domājot par jaunas auditorijas piesaisti un atgādinot par sevi tiem, kas jau bijuši Turaidā, Turaidas muzejrezervāts kā katru gadu februārī piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2013”. Rīgā Ķīpsalas izstāžu zālē Siguldas novada stendā trīs dienas no 8. līdz 10. februārim ikviens interesents varēs satikt muzeja pārstāvjus un iepazīties ar muzejrezervāta piedāvājumu, 2013. gada pasākumiem un aktualitātēm.

Kopš 2012. gada Turaidas muzejrezervāts iesaistījies arī Gaujas nacionālā parka tūrisma klastera projektā. Lai reģionu padarītu konkurētspējīgāku un atpazīstamāku ārvalstu tūristiem, Gaujas NP teritorijā esošās pašvaldības, uzņēmēji, kā arī Turaidas muzejrezervāts un Dabas aizsardzības pārvalde sadarbojas tūrisma piedāvājuma popularizēšanā. 2013. gadā plānota dalība 15 starptautiskās tūrisma izstādēs, kurās tiks prezentēts Gaujas NP zīmols un tūrisma iespējas. Ceļotājam nepieciešamā informācija būs atrodama jaunajā izdevumā – „Gaujas nacionālā parka karte – ceļvedis”.

Tūrisma izstādēs tiks piedāvāti arī Turaidas muzejrezervāta sagatavotie materiāli par muzejrezervātu latviešu, angļu un krievu valodās, kā arī izglītojošo programmu buklets latviešu un krievu valodās.

 , , ,        Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts