Turaidas
muzejrezervāts

Balttour 2013

Muzejrezervāts piedalās tūrisma gadatirgū „Balttour 2013”


Aizvadītajā nedēļas nogalē Turaidas muzejrezervāts piedalījās starptautiskajā tūrisma gadatirgū „Balttour 2013”, kurā tika pārstāvēti 700 tūrisma uzņēmumi no 34 pasaules valstīm. Turaidas muzejrezervāts sevi prezentēja Siguldas novada stendā, kas bija izvietots blakus jaunajam Gaujas nacionālā parka tūrisma zīmolam „Enter Gauja” un reklamēja Gaujas nacionālā parka reģionu kā vienotu tūrisma galamērķi. Kā zināms, Turaidas muzejrezervāts ietilpst Gaujas nacionālā parka teritorijā un ar savu dabas un vēstures mantojumu ir viens no atpazīstamākajiem objektiem šajā teritorijā.

Trīs dienu laikā tūkstošiem apmeklētāju klātienē satika Turaidas muzejrezervāta pārstāvjus un sarunu gaitā uzzināja par muzejrezervāta jaunumiem un piedāvājumu tūrisma sezonā.

Šogad „Balttour 2013”apmeklētājus interesēja iespējas interaktīvā, neparastākā veidā iepazīt Turaidas vēsturisko centru. Atsaucoties vēlmēm, Turaidas muzejrezervāts piedāvā interaktīvās programmas ne tikai skolēniem, bet arī pieaugušajiem, kurās aicināti piedalīties gan darba kolektīvi kopējo pasākumu ietvaros, gan draugu grupas, atraktīvā veidā atzīmējot dzimšanas dienu vai kādu citu īpašu brīdi. Domājot par plašākas auditorijas piesaisti, vairākas izglītojošās programmas pieejamas arī krievu un angļu valodā. Liela daļa gadatirgus apmeklētāju apliecināja, ka jau bijuši Turaidā, bet ar prieku apgalvoja, ka ir ieinteresēti braukt uz Turaidu atkal un atkal, tāpēc priecājās par pieejamo informāciju par muzejrezervāta pasākumiem 2013. gadā un informācijas bagāto Turaidas muzejrezervāta ceļvedi latviešu, krievu un angļu valodā.

Turaidas muzejrezervāts izsaka pateicību Siguldas novada domei par sadarbību un kopīgo iespēju uzrunāt potenciālos muzejrezervāta viesus tūrisma izstādē Siguldas novada stendā.

 ,        Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts piedalās starptautiskajā tūrisma gadatirgū
Turaidas muzejrezervāts