Turaidas
muzejrezervāts

Lietuvas un Igaunijas žurnālisti ciemos pie Turaidas fogta

Turaidas muzejrezervātu apmeklē žurnālisti un tūrisma kompāniju pārstāvji


Turaidas muzejrezervātā 14. martā viesojās un ar muzeja piedāvājuma dažādiem aspektiem iepazinās gan tūrisma firmu pārstāvji, gan žurnālisti.

Tūrisma kompānija „Baltic Travel Group” uzņem 13 Baltkrievijas un Ukrainas tūroperatoru pārstāvjus un kopējās programmas ietvaros viesi tika iepazīstināti arī ar Turaidas muzejrezervāta piedāvājumu. Savukārt Siguldas novada Tūrisma attīstības aģentūra sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru iepazīstina ar tūrisma piedāvājumu Lietuvas un Igaunijas žurnālistus. Pēcpusdienā pēc aktīvi pavadītas dienas Siguldā žurnālisti ieradās Turaidas muzejrezervātā, lai izmantotu iespēju paviesoties pie Turaidas fogta un iepazītu mūra pili, kura jau nākamajā gadā atzīmēs savu astoņsimtgadi.

Kopumā žurnālisti Latvijā uzturēsies līdz 18. martam un iepazīsies vēl arī ar Gulbeni, Tērveti, Kuldīgu un Jūrmalu.Viņu vidū ir pārstāvji no ceļojumu un izklaides žurnāla „Keliones ir pramoga” (8 tūkst. – 10. tūkst. eks.) un dzīvesstila žurnāla „Laima” (20 tūkst. eks.), kā arī interneta medijiem - „Visikeliai” un www.15min.lt, kas ir lielākais ziņu portāls kaimiņvalstī.

    Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts