Turaidas
muzejrezervāts


Noslēdzies fotokonkurss, balvas gaida īpašniekus


Lauras Gehtmanes iesūtītā fotogrāfija

Lauras Gehtmanes iesūtītā fotogrāfija

Noslēdzies fotokonkurss „Dodies uz Turaidas muzejrezervātu kopā ar dabīgo minerālūdeni „Turaida”!”, kuru sociālajā tīklā „Draugiem.lv” organizēja SIA „Siguldas minerālūdens” sadarbībā ar Turaidas muzejrezervātu.

Gandrīz katrs no mums kaut reizi ir bijis Turaidas muzejrezervātā - iepazinis Turaidas mūra pili, izstaigājis Tautasdziesmu parku, pakavējies Turaidas Rozes piemiņas vietā vai ielūkojies muižas saimniecības seno ēku ekspozīcijās. Neatkarīgi no gadalaika Turaida daudzus nav atstājusi vienaldzīgus un, iepazīstot daudzveidīgās ekspozīcijas, iemūžināti neskaitāmi foto mirkļi. Foto konkursa ietvaros ikviens bija aicināts iesūtīt fotogrāfiju, kurā pats autors redzams Turaidas muzejrezervātā un balsošanas gaitā tika noteikti uzvarētāji.

Vitas Kukošas iesūtītā fotogrāfija

Vitas Kukošas iesūtītā fotogrāfija

Tikai ar vienu balss pārsvaru uzvarētāja godā tika Laura Gehtmane, saņemot balvā ģimenes ieejas biļeti Turaidas muzejrezervātā un iepakojumu dabīgā minerālūdens „Turaida”. 2. vietu ieguva Vita Kukoša, kura balvā saņems bagātīgi ilustrēto grāmatu „Turaidas vēsturiskais centrs. Ceļvedis. Turaidas muzejrezervāts” un iepakojumu dabīgā minerālūdens „Turaida”. Turaidas muzejrezervāta speciālo balvu – ģimenes biļeti ieejai Turaidas muzejrezervātā un bezmaksas tematisko ekskursiju Turaidas pilī, Baznīckalnā, Dainu kalnā, lībiešu ekspozīcijā vai muižas saimnieciskajā centrā – saņems Ainis Jurāns. Savu speciālo balvu  - 3 iepakojumus dabīgā minerālūdens „Turaida” - piešķīra arī SIA „Siguldas minerālūdens”, kuru ieguva Daina par fotogrāfiju Dainu kalnā.

Aiņa Jurāna iesūtītā fotogrāfija

Aiņa Jurāna iesūtītā fotogrāfija

     

Balvu īpašnieki savas Turaidas muzejrezervāta sagatavotās balvas no 22. aprīļa jebkuru dienu var saņemt Turaidas muzejrezervāta Apmeklētāju centrā laikā no 9.00 līdz 18.00. Sīkāka informācija pa tālr. 26572142. Par SIA „Siguldas minerālūdens” balvām jāinteresējas http://dra.lv/bedGN

Pateicamies visiem par dalību konkursā! Turaidas muzejrezervāts atvērts katru dienu bez brīvdienām un ikvienā dienā aicinām uzņemt jaunus foto kadrus, kas iedvesmos citus apmeklēt izcilo kultūras pieminekli – Turaidas muzejrezervātu!

    Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts