Turaidas
muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervāts aicina skolēnus caur spēlēm izzināt vēsturi


Turaidas muzejrezervāts rudens sākumā aicina skolēnus iepazīt Turaidas muzejrezervāta vēstures stāstus, izspēlējot sešas dažādas interesantas un atraktīvas izglītojošas programmas, kas sniedz iespēju ne tikai gūt jaunas zināšanas, bet arī aktīvi līdzdarboties.

Aktīvas izklaides cienītājiem, aicinām iepazīt Turaidas pili un apkārtni darbojoties brīvā dabā komandu spēlēs „Tūkstošgadu stāsts” un „Ienāc tautasdziesmu pasaulē!”.

Izbaudīt īpašu vēsturisku gaisotni un iepazīt Turaidas pils gadsimtu senos notikumus, aicinām programmās „Ko lems līvu likteņzirgs?” un „Ciemos pie Turaidas fogta”.

Iejusties atklājēju lomās un uzzināt Turaidas pils būvēšanas noslēpumus, aicinām programmā „No kā būvēta Turaidas pils?”.

Izzināt savu uzvārdu izcelsmi un noskaidrot, kāpēc uzvārdi atspoguļo cilvēku rakstura vai fiziskās īpašības, un kā cilvēkus atpazina, kad uzvārdu vēl nebija, aicinām programmā „Uzvārdu došana Vidzemē”.

Plašāka informācija www.turaida-muzejs.lv sadaļā „Programma” vai zvanot pa tālr. 67971402 vai 26737990 vai rakstot: izglitojosaisdarbs.tmr@apollo.lv. Programmas lūgums pieteikt vismaz 2-3 dienas iepriekš, lai izvēlētos sev visatbilstošāko laiku.

Uz tikšanos Turaidas muzejrezervātā!
    Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts