Turaidas
muzejrezervāts

Svini dzimšanas dienu Turaidā!


Turaidas muzejrezervāts piedāvā maziem un lieliem jubilāriem savā dzimšanas dienā viesoties Turaidas vēsturiskajā centrā un kopā ar saviem radiem un draugiem braukt ciemos pie Turaidas fogta vai sportiskā garā iepazīt Turaidas muzejrezervāta teritoriju, ēkas-pieminekļus, senus priekšmetus un ekspozīcijas, piedaloties orientēšanās spēlē “Tūkstošgades stāsts”.

Interaktīvās programmas veidotas tā, lai radītu personīgu piedzīvojumu, kas caur līdzdarbošanos veicina labāku izpratni par Latvijas teritorijas vēsturi un sniedz iespēju dzimšanas dienas svinībās iegūt jaunas sajūtas un izbaudīt neparastus piedzīvojumus.

Dzimšanas diena kopā ar Turaidas fogtu

Gribi sajusties īpašs? Savā dzimšanas dienā kļūsti par pils pārvaldnieku vai viņa augstdzimušo atvasi! Kopā ar draugiem un radiem savā svētku dienā svini dzimšanas dienu Turaidas pils ziemeļu tornī, uzzinot īpašus vēstures stāstus, saņemot neparastas dāvanas un izspēlējot lomu spēli, iejūtoties viduslaiku ļaužu tēlos.

Orientēšanās spēle “Tūkstošgades stāsts”

Izzini aktīvā veidā Turaidas vēsturisko centru – atrodi vietas, lietas, iepazīsti senus stāstus, izpildi uzdevumus! Garantējam sacensību garu un balvas! Programma sagatavota dažādās grūtības pakāpēs – gan maziem, gan lieliem! Garlaicīgi nebūs!

Programmās var piedalīties dalībnieku skaits līdz 30 cilvēkiem. Aicinām tās pieteikt ne vēlāk kā trīs dienas pirms pasākuma, zvanot pa tālr. 26572142 vai rakstot, e-pasts: turaida.muzejs@apollo.lv

    Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts