Turaidas
muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervāta piedāvājums skolēniem valsts svētku nedēļā


Kāds bija mūsu tautas ceļš uz savu valsti? Kādi izaicinājumi 19. gadsimtā bija jāpieņem iepriekšējām paaudzēm, līdz tika dibināta Latvijas valsts?

Lai stiprinātu patriotisma un nacionālās pašapziņas jūtas, valsts svētku nedēļā no 11. novembra līdz 15. novembrim Turaidas muzejrezervāts aicina skolēnu klases piedalīties ekskursijās un izglītojošajās programmās jaunajā ekspozīcijā “Ceļā uz Latvijas valsti. Klaušinieks. Saimnieks. Pilsonis”.

 PEIDĀVĀJAM: 1.– 4. klašu skolēniem – interaktīvu programmu “Kas ir klaušinieks?” 5.– 9. klašu skolēniem – programma “Latviešu valoda – manas valsts valoda” 10.– 12. klašu skolēniem – ekskursija “Ceļā uz Latvijas valsti” Pieteikumus apmeklējumam lūdzam sūtīt uz e-pastu: turaida.muzejs@apollo.lv Tālrunis saziņai: 26572142 Ieejas maksa skolēniem ekspozīcijā 0.50 euro, grupu pavadošajiem skolotājiem bez maksas. Maksa par ekskursiju “Ceļā uz Latvijas valsti” grupai – 7.11 euro. Maksa par izglītojošajām programmām grupai ­­– 35.57 euro. Dalība aktivitātēs ietilpst iniciatīvas “LATVIJAS SKOLAS SOMA” piedāvājumā.
    Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts