Turaidas
muzejrezervāts


Sākot ar 14. oktobri, apmeklējot ekspozīcijas ēkās, muzejrezervāta apmeklētājiem no 13 gadu vecuma jāvalkā sejas maska vai sejas vairogs (vizieris)


Sejas_maskaSaistībā ar aktuālajām prasībām Covid-19 izplatības ierobežošanai, Īpaši aizsargājamais kultūras piemineklis – Turaidas muzejrezervāts informē, ka sākot ar 2020. gada 14. oktobri ikvienam muzeja apmeklētājam no 13 gadu vecuma, apmeklējot muzejrezervāta ekspozīcijas ēkās, jāvalkā sejas maska vai sejas vairogs (vizieris).

 Atgādinājumam:

  • Lūdzam neapmeklēt muzeju, ja jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingra izolācija. Muzejam ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm liegt ieeju muzejā un aicināt tās atstāt muzejrezervāta teritoriju.
  • Turaidas muzejrezervātā katrā ēkā, kur izvietotas ekspozīcijas, ir noteikts maksimālais apmeklētāju skaits, kas vienlaicīgi var atrasties ēkā, nodrošinot uz vienu personu ne mazāk kā 3  m2 telpas. Apmeklējot ekspozīcijas, lūdzam vērst uzmanību norādei, kas atrodas pie ēkas durvīm.
  • Teritorijā un ēkās lūdzam ievērot 2 metru distanci no citiem apmeklētājiem un muzejrezervāta darbiniekiem, sekot informācijai vizuālajās norādēs, kā arī ievērot muzeja personāla norādījumus.

Rūpēsimies par savu un apkārtējo veselību!

    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts