Turaidas
muzejrezervāts


Turaidas muzejrezervāts piedalās starptautiskajā tūrisma virtuālajā izstādē ITB BERLIN NOW


156205128_10151391579714991_8474994955345728846_nTuraidas muzejrezervāts piedalās pasaules vadošajā tūrisma izstādē ITB Berlin NOW, kas notiek virtuāli no 9. līdz 12. martam. Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), līdzīgi kā citus gadus klātienē, arī šogad ir noorganizējusi valsts tūrisma prezentāciju ITB Berlin. Latvijas stendā Turaidas muzejrezervāts piedalīsies kopā ar Vidzemes tūrisma asociāciju.

Turaidas muzejrezervāts izstādi izmantos sava piedāvājuma reklamēšanai un jaunu kontaktu dibināšanai ar potenciālajiem sadarbības partneriem tūroperatotiem, tūrisma nozares žurnālistiem.

Ņemot vērā COVID ierobežojumus, šogad izstāde notiek virtuāli. Kā minēts izstādes mājas lapā, tā nav vienkāršs virtuālās pārdošanas šovs, bet gan pilnībā jauns koncepts. Kopumā 3300 izstādes dalībnieki no 120 valstīm satiksies ITB Berlin virtuālajā izstādes telpā. Ir izveidotas plašas iespējas, nepametot savu darba galdu, bez ļaužu pulcēšanās un pūļiem, organizēt biznesa sarunas un tikšanās savā stendā, gan 13 virtuālajās tematiskajās kafejnīcās apmeklētāji un izstādes dalībnieki varēs tikties sarunās, veidot sadarbības tīklus, paralēli notiks iedvesmojošas lekcijas un ekspertu diskusijas par tūrisma nākotni.. Izstāde ir digitāla vide, kurā satiekas viss tūrisma pasaules spektrs. Tā paredzēta biznesa kontaktu veidošanai un reklāmas iespēju paplašināšanai.

    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts