Turaidas
muzejrezervāts

Noteikumi Turaidas muzejrezervāta apmeklējumam ārkārtējās situācijas laikā no 2021. gada 11. oktobra


TiekamiesTagad_covid19Turaidas muzejrezervāts, kā līdz šim brīdim,  ir atvērts apmeklētājiem katru dienu bez brīvdienām, tomēr muzeja apmeklētāju un darbinieku drošība ir mūsu galvenā prioritāte.

Saistībā ar Covid-19 izplatību pasaulē un Latvijā, kā arī, lai veicinātu Covid-19 infekcijas izplatīšanās ierobežošanu, aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos piesardzības pasākumus!

Noteikumi Turaidas muzejrezervāta apmeklējumam ārkārtējās situācijas laikā no 2021. gada 11. oktobra:

  1. Uzrādot derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu (kopā ar personu apliecinošu dokumentu) var apmeklēt visas ekspozīcijas telpās un brīvdabā.
  2. Bez sadarbspējīga sertifikāta uzrādīšanas var apmeklēt tikai muzejrezervāta teritoriju un brīvdabas ekspozīcijas (ieejas maksa paliek tāda, kā norādīts Ministru kabineta apstiprinātajā cenrādī).
  1. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav jāveic Covid-19 testi, savukārt bērniem, kuri sasnieguši 12 gadu vecumu, jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros.
  1. Telpās apmeklētājiem un darbiniekiem jālieto pareizi uzliktas mutes un deguna maskas.
  1. Muzejrezervāta teritorijā apmeklētājiem jāievēro 2m distance (izņemot starp personām, kuras dzīvo vienā mājsaimniecībā)
  2. Muzejrezervātā noteikts apmeklētāju skaits. Uz vienu personu tiek nodrošināti ne mazāk kā 15kvm no publiski pieejamās platības.
 
    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts