Turaidas
muzejrezervāts

Lietotnē “Mobilly” iespējams iegādāties Turaidas muzejrezervāta ieejas biļetes


Mobilly_soli_1-1Turaidas muzejrezervāta ieejas biļetes ir iespējams iegādāties arī attālināti­ – lietotnē “Mobilly”.

Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt vai atjaunot lietotni un papildināt Mobilly kontu ar bankas karti. Pēc tam izvēlnes joslā jāuzklikšķina uz sadaļas “Citi” un jāizvēlas "Muzeji un izstādes". Izvēlies muzeju, kuru vēlies apmeklēt, iegādājies QR koda biļeti un dodies uz muzeju. Uzrādīt QR koda biļeti vajadzēs pie ieejas muzejā.

Izmantojot iespēju iegādāties biļetes attālināti, noteikti jāņem vērā, ka šobrīd muzeju apmeklējums, tai skaitā Turaidas muzejrezervāta ekspozīcijas gan telpās, gan brīvdabā, notiek “zaļajā režīmā”. Tas nozīmē, ka muzejrezervāta apmeklētājiem ir jābūt vakcinētiem pret Covid-19 vai pārslimojušiem šo vīrusu un apmeklējuma laikā jāuzrāda ar attiecīgais sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Ja ir attālināti iegādāta biļete, bet apmeklējuma laikā nebūs iespējams uzrādīt attiecīgo sertifikātu, diemžēl, muzejrezervātu nevarēs apmeklēt.

Ja tiek nopirkta biļete ar skolēna, studenta vai pensionāra atlaidi, lūgums atcerēties paņemt līdzi atbilstošu apliecību. Maksa par biļeti paliek nemainīga – arī iegādājoties to Mobilly, biļetes cena ir tāda pati kā pērkot to muzeja kasē.

Sākot ar 15. novembri, pateicoties Latvijas Muzeju biedrības un SIA “Mobilly” kopīgai iniciatīvai, 50 Latvijas muzeji ieejas biļetes un pakalpojumus piedāvā iegādāties, izmantojot mobilo maksājumu lietotni "Mobilly". Projekts tapis pateicoties SIA “Mobilly” un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstam.

    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts