Turaidas
muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervātā noslēgusies 2021. gada vasaras sezona


Noslēgusies 2021. gada vasaras sezona Turaidas muzejrezervātā.

Jau tradicionāli Turaidas muzejrezervātā novembra sākums ir arī vasaras sezonas noslēguma laiks. Šī vasaras sezona sākās ar ierobežojumiem Covid-19 vīrusa izplatības samazināšanai, bet vasaras otrajā pusē un septembrī vainagojās ar apmeklētāju - gan vietējo, gan ārvalstu pieplūdumu, bet noslēdzās ar apmeklētājiem aizvērtu muzeju. Par lieliski paveikto darbu šajā, tik mainīgajā un ne vienkāršajā sezonā, izsakām pateicību vasaras sezonas eksponātu uzraudzēm un apkopējām, kas ar pacietību, laipnību un atbildīgu darbu, ievērojot sanitāro protokolu, rūpējās, lai apmeklētāji justos droši un gaidīti, ienākot Turaidas muzejrezervātā.

Paldies vasaras sezonas eksponātu uzraudzēm: Renātei Freibergai, Dzintrai Antēnai, Valdai Andrašūnai, Marutai Vītolai, Birutai Čavarei, Veltai Bušai, Dzidrai Druskai, Mārītei Biseniecei, Astrīdai Čapkēvicai un Sandrai Breģei, apkopējām- Zigrīdai Cakulai, Anitai Brūniņai un Kristiānai Kalnevicai, TMR apmeklētāju centra dežurantei Ievai Leišavniecei!

Ar novembri, kā katru gadu, Turaidas muzejrezervātā apmeklētājiem ir atvērts ziemas sezonas piedāvājums. Vienīgi šogad, muzejrezevāta apmeklējums varēs atsākties, kad tiks atcelti Covid-19 samazināšanai paredzētie ierobežojumi.

Fotogrāfs Agris Tabaks

 
    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts