Turaidas
muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervāts piedalās akcijā “Apceļosim Latvijas pilis un muižas 2022”


original_1651745181Jau 10 reizi 2022. gadā notiks akcija “Apceļosim Latvijas pilis un muižas”.  Turaidas muzejrezervāts ik reiz ir atbalstījis šo Latvijas piļu un muižu asociācijas aktivitāti. Šajā gadā apceļotājiem, viesojoties kādā no objektiem, tiek piedāvāta iespēja izpildīt īpašu aktivitāti,  kas ļaus saņemt ieskaites atzīmi. Turaidas muzejrezervātā atzīmi dalībnieka lapā varēs saņemt, apmeklējot muzejrezervāta jaunāko ekspozīciju “Ceļā uz Latvijas valsti. Klaušinieks. Saimnieks. Pilsonis”. Ekspozīcija atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 18:00.

Šajā akcijā šogad piedalās 60 pilis un muižas. Tā notiek no 1. maija līdz 30. septembrim. Apceļotāju kartes un akcijas noteikumus ikviens var saņemt (lejupielādēt un izdrukāt) interneta vietnē: www.pilis.lv, Facebook sociālajā kontā:  “Latvijas piļu un muižu asociācija” vai dodoties uz jebkuru no akcijas pilīm, muižām, kur būs iespēja saņemt jau izdrukātu dalībnieka karti. Apceļojot vairāk nekā pusi akcijas piļu, muižu, pēc akcijas noslēguma, dalībnieks varēs iesūtīt reģistrācijas dalībnieka lapu ar atzīmēm un piedalīties kā viens no uzaicinātajiem viesiem akcijas noslēguma ballē un paralēli katra derīgā, iesūtītā apceļotāja dalībnieka lapa piedalīsies akcijas noslēguma balvu izlozē. Balvu fondu veido katras pils, muižas sarūpētais pārsteigums un sponsoru atbalsta dāvanas.

Plašāka informācija un akcijas noteikumi  – www.pilis.lv

Akcijas darba lapa pieejama - https://www.latvia.travel/sites/default/files/editor/apcelo_pilis_un_muizas_a5_kontrollapa_1.pdf
    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts