Turaidas
muzejrezervāts

Turaidas muzejrezervātā noslēgusies vasaras sezona


Noslēgusies 2020. gada vasaras sezona Turaidas muzejrezervātā.

Šis gads ir prasījis ļoti pārdomātu rīcību, lai strādātu tā, ka gan Turaidas muzejrezervāta darbiniekiem, gan apmeklētājiem būtu drošības sajūta un patīkamas emocijas. Lai Turaidas muzejrezervāta apmeklējums radītu prieka, nevis Covid-19 baiļu sajūtu. Par to īpaši rūpējās arī mūsu vasaras sezonas eksponātu uzraudzes, kasieres un apkopējas, kurām šodien sakām lielu paldies par izturību, pacietību, disciplinētību visus vasaras un rudens mēnešus.

Paldies vasaras sezonas eksponātu uzraudzēm Renātei Freibergai, Helgai Eglītei, Dzintrai Antēnai, Dzintrai Bauai, Zaigai Migleniecei, Valdai Andrašūnai, Marutai Vītolai, Vēsmai Ziedonei, Birutai Čavarei, Veltai Bušai, Dzidrai Druskai, Zigrīdai Cakulai, kasierēm Mārītei Biseniecei un Astrīdai Capkēvičai un apkopējām Inārai Strickai un Vizmai Loginai.

Šīs vasaras sezonas noslēgums ir citādāks nekā parasti, jo ik gadu Turaidas muzejrezervātā sezonu noslēdzām novembrī ar zinātniski praktisko konferenci un pateicības koncertu. Šogad konference Covid-19 izplatības dēļ pārcelta uz decembri un tiek plānota rīkot attālināti.

Paldies un vēlreiz sirsnīgs paldies visiem vasaras sezonas darbiniekiem, jo pie visiem atbildīgajiem darbiem šogad klāt nāca vēl viens pienākums – ievērot sanitāro protokolu rūpēs par visu apmeklētāju veselību.

Bet Turaidas muzejrezervāts kā katru gadu arī ziemas sezonā ir atvērts un gaida apmeklētājus katru dienu novembrī no plkst. 10.00 līdz 17.00!

    Aktuāli, Aktuāli, Jaunumi  

Turaidas muzejrezervāts